och mer pengar. Antingen vi eller våra barn kommer att behöva bära bördan av denna skuld. Detta är en typ av

Varje dollar som spenderas av regeringen måste betalas antingen genom skatter eller genom mer lån med större

Under de senaste tre decennierna har vi sett motstycke ökade offentliga utgifter och betydande

på problemet med rikedom skillnad; och debatten om den framtida skattepolitiken i USA

regeringen. Debatten hittills har handlat om rätt skattenivån, särskilt för dem som tjänar

Vad du kan vänta i kväll levande stadshuset: OccupyPiersTonight

Kvällens avsnitt av 'Piers Morgan Tonight' är en show för varje amerikan. Det spelar ingen roll om du är en demokrat eller republikan. Det spelar ingen roll om du stöder president Obama eller kommer att rösta för nästa GOP kandidat. Det spelar ingen roll om du är lärare, läkare, en vaktmästare, en bankir, en mamma, en pappa eller i mitt fall, en producent.

effekten av rikedom, en växande skillnad i rikedom och sjunkande livskvalitet för våra mindre lyckligt lottade medborgare.

budgeten, och gjorde det på ett växande och växande ekonomi.

kyckling som alltid kommer hem till hönshus. En oklokt skatt cutter, mina landsmän, är ingen riktig vän av theDuring sin tid som president, Eisenhower framgångsrikt utnyttjat den graderade inkomstskatt för att balansera

Dessa är bara några av de berättelser vi stött från människor över hela landet och de är representativa för så många fler. Oavsett hur du känner ordföranden, Michael Moore, Occupy Wall Street eller 99%. Vi hoppas kvällens dialog kastar lite ljus för 100% av amerikaner. Ställ in i kväll 9pmET. Kanske

När vi lagt ut en uppmaning till människor att dela sina berättelser med oss, jag kunde aldrig föreställa den typ av svar vi skulle få. Jag talade med Lindsey, en doktorand få sin Masters i undervisningen, med tusentals dollar i student skuld och ingen hälsovård och undrade om hon skulle användas efter examen. Jag talade med Alan, en 56-årig man som lades upp och förlorade sitt hem till utestängning. Han bor nu med rumskamrater, som arbetar inom detaljhandeln bara för att få sjukförsäkring och en stadig lön check. Marsha, en mormor fem, kan inte hitta arbete som sömmerska så hon tillbringar sina dagar stickning hattar för människor på Wall Street i hopp om att göra en skillnad. Donna, en arbetslös mor av två unga pojkar i New Jersey, var glada att komma till showen och dela hennes berättelse, men hon var tvungen att välja mellan kostnaden för tågbiljett och betala hennes $ 800 per månad sjukförsäkring.

över $ 1 miljon per år, och individer värd över $ 100.000.000.

Vad du kan förvänta från ikväll

Oäkta Canada Goose Jacka Pris

skattesänkningar särskilt för de rika. Resultaten är stora budgetunderskott och, på grund av blandnings

skuld. Det enda sättet att göra fler skattesänkningar nu är att få större och större underskott och låna mer

Eftersom fler och fler amerikaner att lägga fram sina berättelser om kamp, ​​arbetslöshet, brist på sjukförsäkring och finansiell stabilitet, bestämde vi oss för att skapa en show centrerad kring att dela dessa berättelser. Vi ber de tuffa frågor om vad det här landet ska göra härnäst.

mest omdiskuterad och omstridd fråga i 2012 presidentvalet år kommer att vara direkt relaterad

Dessa resultat är varken skattemässigt eller socialt hållbart. u kan se skillnaden? så vi fortfarande kort annan $ 1300 för att kompensera en hyra om u bor i NY eller LA! Hur Oäkta Canada Goose Jacka Pris vågar de kan jämföra? Vad betyder ordet slav betyder ;? betyder så här om u arbetar i så ringa rikaste landet i världen, men fortfarande trasig när vi betalar skatt och hög vård co $ t och Ga $, mat, kläder med liten $$ salery U är slaveri av 21-talet som vi kallar det modell slaveri, tack för kongressen och huset gör ingenting för att hjälpa amerikaner män och kvinnor hårt arbete söker bra lön jobb. Det finns ingen bra lön jobb kvar i USA, Corporates Girighet vägrade att betala för amerikaner arbetare, vi kallar det dominoeffekt? ja, vad är drag ekonomi? eller vad ekonomin detta? meanning säljare och köpare, Corporates Girighet vill sälja fler produkter till att göra mer $$, men de don har konsumenterna ?? inga köpare? ja. ja, vad som gör upp Midle Class i USA? Bra lön jobb? ja. spendera eller köpa de produkter som Corporates Girighet skapats de behöver för att lära sig läxan ge och ta, fram till dess LYCKA AMERICA, Hem för giriga och Land of the giriga företag! igen tack så mycket kongressen och vita huset att hjälpa dem förstöra Amerika!