Han betonade att Canada Goose planerar att hålla fast vid sina nuvarande höga kvalitetskrav, vilket innebär billigare jackor är inte på gång.

Bain Capital verkligen gillar är rykte, sade David Detomasi, biträdande professor i internationella affärer vid Queen University.

Drivkraften uppmuntrade Reiss att vända sig till investerare i ett försök att trumma upp ytterligare finansiering för den privata företagets tillväxt. Processen reducerats till cirka åtta berörda parter innan Bain Capital segrat.

oss, vi alltid mycket noga med våra produkttillägg, sade Reiss.

Canada Goose produkter tillverkas vid företagets anläggningar i Toronto och Winnipeg, eller läggs ut i landet, med undantag för de handskar som är tillverkade i Kina. Företaget sade att han kan hitta en kanadensisk anläggning med tekniken för att göra ner fyllda handskar.

Kritiker har ifrågasatt om investeringen kommer att signalera ett slut på den gjort i Kanada löfte som hjälpte till att bygga Canada Goose namn, men David Kassie, ordförande i Canaccord Genuity och en rådgivare i transaktionen har tillbakavisat dessa förslag.

Dani Reiss medgett att strumpan hyllor i varma klimat kan tyckas vanligt, men han säger att det är meningsfullt för företaget high end ytterplagg, som har blivit ett mode uttalande samt ett sätt att hålla värmen.

TORONTO Chefen för Canada Goose sätter siktet på Indien och andra delar av Asien, som han ser bortom kallt väder för framtida tillväxt i manteln verksamheten.

Kvinnor Canada Goose Montebello Parka Vit Rea Online

Reiss vill stärka företagets rykte utanför Kanada där det verkar ibland som jackorna nog bli mer populär. privat värdepappersföretag en majoritetsandel i varumärket och lovar den typ av ekonomiskt stöd som hjälp den tränga in på nya marknader. Reiss kommer att behålla vad han kallar en minoritetsposition. Capital, som förvaltar ca $ 70 miljarder i tillgångar, har en historia av investeringar i Kanada.

Trots Canada Goose grundades i Toronto lager mer än 55 år sedan av hans farfar, företaget blev bara ett stort varumärke under det senaste decenniet.

Ta en skymt av någon gata denna tid på året och du sannolikt se kanadensare insvept i jackor emblazoned med företagets varumärke märke på ärmen och en päls trimmas huva.

En annan synpunkt på Canada Goose från Fur bärare Defenders som svar på Coyote pälskragar som används på parkas.

Kassie sade att han tror Bain Capital ser söder om gränsen för att öka försäljningen av jackor.

det någonsin var trycket att gå ned marknaden det var i början när vi var verkligen små och undrade vad vi skulle göra. minns den tiden och eftersom det inte var så länge sedan.

Boston baserade riskkapitalbolaget tillbringade $ 2,55 miljarder köpa en andel i Shoppers Drug Mart innan du säljer det mesta av under en femårsperiod.

är relativ. Tokyo är vår bästa marknaden i Asien och det går aldrig under noll, sade vd i en intervju vid företagets huvudkontor i Midtown Toronto.

tycker att det är mycket mer spännande och roligt att gå fastigheterna, sade han.

inte ett företag kille, jag inte ett varumärke kille jag är nog nu.

överväga att utöka varumärket än bara rockar. Canada Goose klockor, sportutrustning eller duntäcken som marknadsförs som den varmaste sängkläder i världen. Även om företaget hasn anges några idéer ännu, möjligheterna är oändliga, så länge Canada Goose behåller sitt rykte.

Varmare klimat över hela världen

gjort det enormt klart för alla genom den process som (gjord i Kanada) var enligt hans uppfattning, en stor del av Canada Goose framgång, sade han.

Bain var också en del av en grupp investerare som betalade $ 960.000.000 för Bombardier Recreational Products och mer nyligen förvärvade företaget en andel i Dollarama, den framgångsrika rabatt återförsäljare.

Varje jacka kostar mellan $ 500 och $ 1200, beroende på vilken stil, och samtidigt som kvalificerar som en prestige, dess popularitet överskrider andra Kvinnor Canada Goose Montebello Parka Vit Rea Online dyr varumärken.

som någon i Toronto köper en Range Rover, någon i Tokyo köper en Canada Goose jacka. som någon i Toronto köper en Range Rover, någon i Tokyo köper en Canada Goose jacka. Gås är vid en vändpunkt.

Reiss hade precis tagit examen från University of Toronto med en engelsk litteratur examen när han tog ett jobb på företaget 1997. Han gjorde planer på att stanna kvar familjeföretaget heller, sade han.

Nästa månad, Canada Goose, som sysselsätter mer än 1000 personer, kommer att flytta till en ny fabrik i Toronto som nästan fördubblar storleken på dess arbetsyta till 94.000 kvadratfot och ökar sin kapacitet.

sagt ja till mitt folks eftersom det betalade $ 12 en timme, sade han, att notera att han var skeptisk till jobbet först.