Jag har hört berättelser från fågel jägare om gäss försöker dränka hundar. Kom att ta reda på, det är sant. Kanadensisk gäss har en medfödd rädsla för rävar och vargar. De förknippar inhemska hundar med sina vilda motsvarigheter. Det har förekommit rapporter om kanadensiska gäss och svanar faktiskt lyckas med drunkning hundar. Dessa typer av fåglar kommer att uppnå detta mål genom att locka hunden till djupare vatten sedan stå på hundarnas rygg. Några kommer också att hålla ut sina vingar för att hålla hundarnas huvudet ner i vattnet.

När Wild gäss och hundar Meet

Oral Care för hundar med lever Shuntar

Overprotective är i en Gooses 'DNAIn våren, kan vi vara på väg att skaka våra ben vakna och börja äventyr ut, men dessa fåglar håller på att avsluta sin vandring. De söker bäckar, sjöar och dammar för en trevlig liten ö av lera och vass på att bygga boet. Gäss föredrar att beta, så de simmar strömmen, sjö eller damm att se till att det finns tillräckligt med lokal mat för att föda familjen. Gåskarlen (manliga gås) kommer att skydda sin gås (hona gås) från någon skada, skydda och försvara sitt nya hem för den kommande säsongen.

Om du ser att gäss eller svanar aktivt använder damm eller sjö, vara medvetna om sin verksamhet. Chansen att du kommer inte att stöta på en incident med en gås eller svan, men som bilden visar, Tess var fortfarande nyfiken väntan på sin tur att komma in i lastbilen och gässen började sin återkomst till försvara sitt häckningsområde.

Vissa människor har rapporterat att en skock gäss omger en hund; börjar picka på det medan andra försöker få hunden under vatten så att de kan hoppa på toppen av hunden. Vanligtvis husdjur 'ägare kan rusa i vattnet för att skrämma bort gässen, men det är inte alltid fallet med svanar. En cob (male svan) kommer att skydda sin familj och bo mycket aggressivt. Majskolvar bryr mig inte om det potentiella hotet är en människa, hund, katt, anka eller ens en gås.

5Dogs Hundraser

Kvinnor Canada Goose Liuigno Parka Coat Grå Sverige

Att hitta en uppskattande tappning simhud gräsmatta stol kan lätt återställas för att göra den användbar en gång till. Följ bara dessa enkla steg och du kommer att koppla av i stlye!

Om av en slump, försöker gås att ta flyget i närheten, täcker du möter och anka, men inte helt blockera din vision. Kom ihåg att flytta vinkelrätt mot fåglar väg för att undvika vingarna och fötter.

rejuvinating Classic Webbed Lawn Stolar

Tess Gracie sprang till baksidan av parkeringsplatsen, bort bildar vattnet, inte ens märker buller eller gäss. De var fast beslutna på att göra sin verksamhet och efter en doft som fascinerade dem. Gässen började lugna ner och röra sig bort från stranden när de såg hundarna gå längre bort från vattnet. Jag började undra varför vi var mottagare av allt oväsen från skock gäss. Hundarna inte närma på ett aggressivt sätt och inte heller de hoppar från lastbilen skälla sina lura huvuden. Gässen var bra medan jag var på stranden fotograferar, så vad var det? Då slog det mig, var det vår.

inte visa att du kan vara undergiven i ditt kroppsspråk. Avstå dig från att slå eller stryka på fågeln. Om du gör det kan få uppmärksamhet formen andra Kvinnor Canada Goose Liuigno Parka Coat Grå Sverige gäss inklusive häckar honor. Ju fler gäss som går i den försvarande av området, desto mer problem du har i diffundera en redan spänd situation.

mops Vs. GeeseWhile Jag var på väg ut för att fotografera en flock av kanadensisk gäss som just kommit in på området, Tess väntade tålmodigt i bilen med sin syster Gracie. Jag hade hittat en bra plats att parkera längs dammen som skulle ge mig en fantastisk utsikt att fotografera från och även låta mopsar att titta från fönstret lastbilen. Efter 10 minuters väntan för mig att avsluta ta fotografier, Tess stack huvudet upp över dörrpanelen och gav ut en liten woof låta mig vet att det var en bra tid för henne att komma ut och gå göra sitt företag.

När Contessa Della Notte, aka Tess, var 10 månader gammal, hon fick diagnosen lever shunt. Banta av Tess har liten eller ingen protein men har alla vitaminer, mineraler, korn hon behöver för att leva.

jag såg till att området var säker från andra fordon förvandlas till parkeringsplatsen, utnyttjas Tess och Gracie, och fortsatte att hjälpa dem att komma ned från lastbilen. På mindre än 10 sekunder, tyst dammen jag hade fotograferat blev fränare med tutande. Jag tittade över axeln för att se 15 kanadensiska gäss simma så fort de kunde mot Tess Gracie. Varken hund hade skällt på gäss eller försökt ta jaga efter gässen, men gässen böjdes på att få till dem.

diffusörer de SituationGeese är ganska skicklig på att läsa kroppsspråk. Detta är på grund av deras enastående syn. Som gåsen närmar där du och dina hundar är, göra fast ögonkontakt. Detta kommer att visa att du inte är ett realistiskt mål. Detta kan avskräcka gåsen från ytterligare persuing det är attack.

Se till att hålla axlarna kvadrat med gås. Har hundarna vid din sida och långsamt tillbaka från gås. Du vill ta bort dig och din hund från häckningsområde. Så fort det finns tillräckligt avstånd mellan gåsen och du bör attacken sluta på grund av gåsen inte längre ser dig som ett direkt hot.