Kvinnor Canada Goose Kensington Parka Rosa Rea Online

Detta kommer att bli den första offentliga läsningen av 'Night Shadow' och kommer att följas av en publik prata tillbaka med dramatiker. African Arts Arena hjälpte ge läsarna Benoit Tano, Salipa Sinkala och Joseph Mandala för den iscensatta läsning, som kommer att regisseras av Adonica Schultz Aune. Arrangörer har sagt att de hoppas att införa läsare till några namn kanske inte är så allmänt erkända som de borde vara. Arrangörer uppmuntra alla som är intresserade av att delta, även om de ännu inte har haft en chans att läsa de verk som kommer att diskuteras. Söndagar på UND Bokhandel. De är gratis och det finns inga läxor.

Koriko, dramatiker och UND doktorand från det västafrikanska landet Togo, fångar komplexiteten i Afrika i 'Night Shadow.' Till exempel, Djima utförde sina plikter som soldat och känner sig fri av personligt ansvar, men Lashuana konfronterar honom med kraften av sin egen familj lidande.

I 'Night Shadow' om en plats där vapen är mer än leksaker och avskyvärda handlingar är äntligen talas ex soldat Djima hittar en ung flicka, Lashuana, på en öde afrikansk strand. De två delar Kvinnor Canada Goose Kensington Parka Rosa Rea Online en tidigare fylld med händelser som ringer sant för dem som lider av pesten av folkmord och andra grymheter från en stridande kultur i Afrika.

13 februari på Fire Hall Theatre, Grand Forks.

Writers Conference 101 börjar nedräkningen till evenemanget