Det finns några trevliga saker i tankar som denna. Först, de är ett bättre sätt att spendera din tid än att lyssna till utskott planerar utskottssammanträden. För det andra, kan du vara ganska nästan meningslös och ändå vettigt för dig själv. 'Sista?' Sista Moline? Självklart inte. Du kan blanda upp alla recept av metaforer som du Kvinnor Canada Goose Freestyle Väst Brun Rea Sverige vill: Ras traktorer, tillverkning raser. Du kan gråta härligt som de blandade metaforer vandrar in den nedgående solen, som ichthyosauri, som kanadagäss. Ingen behöver veta.

Du kan mycket väl vara benägen att fråga hur jag visste att det var en 1947 Minneapolis Moline. Jag sympatiserar, men jag tänker inte berätta för dig. Det är en lång historia, och när du kommer ända ner till vad som numera kallas 'bottom line', en familjeangelägenhet. Du kan också vara benägna att fråga vad i himlens namn ism en Minneapolis Moline. Nu thatm jag kommer att berätta: det är en traktor. 1947 Moline liknar en modern traktor på samma sätt en ichthyosaurus liknar en kanadagås.

Allt detta är vad som numera kallas bakgrundsinformation. Den spännande upptäckt kom rätt efter en elegiska suck och ord som bildats i sinnet, men misslyckades med att göra det på läpparna. 'Ah', tänkte jag, 'Minneapolis Moline, sista en döende ras.' Kan du skicka ett amerikanskt medborgarskap test?

Och då visste jag. Jag är den sista av en utdöende ras som kallas 'amatörer'. Piltdown amatör blanda om bland joggare och experter. Cro Magnon blandare av metaforer i sällskap med släta underlättat inter interaktion. Ingen expertis av något slag.

Thinkm av det! Jag var så distrcted med spänning på denna upptäckt att jag svikit min vakt för en stund och lyssnade på en halv meningen kommitté språk. Lyckligtvis, frasen 'effektiv inter interaktion' hävdade sin plats i dialogen, som räddade mig från predikat och komplettera, så jag kunde få rätt tillbaka till spänningen av att vara den sista av en utdöende ras.

Från långt borta kom en röst, svag men tydlig, ringer mig tillbaka från prärien och himlen överläggningarna till hands. Utskottet närmade den nedersta raden. Men jag hade fortfarande mer arbete av min egen. Jag var tvungen att ta reda på vad döende ras jag var den sista av! M jag blev lite panik, och förföll igen i att lyssna.

När långt över den nedersta raden

Kvinnor Canada Goose Freestyle Väst Brun Rea Sverige

Jag gjorde en spännande upptäckt häromdagen. Det kom så många saker att göra under ett kommittémöte. Mötet kommitté hölls planera en annan utskottsmöte, och jag erkänner, mitt sinne vandrade. Mina ögon vandrade med det. Utanför, i ett fält tvärs över gatan från min arbetsplats och utskott, såg jag en 1947 Minneapolis Moline.

Det är upphettat företag. Som den sista av en utdöende ras min själ väljer sin egen exklusiva samhället. Jag förvärva egenskaper jag aldrig insåg jag besatt: styrkan i buffel, nåd pilgrimsfalk, det artikulerade artighet av en sydlig gentleman, energi kapitalisten, skärpa av en förorenad ström, värdighet en liten bonde, den unobsolescent hållbarhet för en Bendix på gjutjärns ben. Oj.

Nu är den märkliga delen: utskottet gav mig mitt svar. Ordet 'kompetens' begravd bland de klang jargong och erforderlig passiv, steg upp av sig själv, ekade högljutt bland samtal i Kanada gäss. Expertis.

jag migrera mer och mer dessa dagar, men bara i sällsynta fall göra mina vandringar leda till upptäckt. Vid detta speciella tillfälle, dock upptäckt svarade som ett eko: '. Inte bara är 1947 Minneapolis Moline den sista av en utdöende ras Im är den sista av en utdöende ras!'