FOTO (TOP): Rysslands premiärminister Vladimir Putin rider med entusiaster under sitt besök i en cykel festival i södra ryska staden Novorossiisk den 29 augusti 2011. REUTERS / Ivan Sekretarev / Pool

Det är inte så förvånande att Netanyahu skulle vara i topp 10. Han har verkligen tillräckligt stöd propaganda beslutsfattare i USA.

Vladimir Putin och Benjamin Netanyahu i topp 10 mest beundrade i U

Detta är motsatsen till vad vi lärs ut i avancerade college humanistiska kurser som säkerhet är herraväldet över dårar och bedragare. Det finns ingen absolut sanning, forskare insisterar, och även om det fanns, skulle ingen göra anspråk på monopol på den. Vi får lära sig att tro på tvetydighet, boende och en viss typ av intellektuell blygsamhet att bara för att vi kan känna något gör det inte sant eller höger. Denna typ av blygsamhet regelbundet nämnts som ett kännetecken för stora tänkare och stora människor. De förstår sina begränsningar.

Båda befann sig indragen i konflikter och kontroverser. Både inför internationell opprobrium. Och båda uppvisade en stridslystnad att diplomatiskt åtminstone, var knappast anses beundransvärt.

Netanyahu är aktivt engagerad i att skapa judiska Israel så fort han kan. Det inte något annat att säga om honom.

FOTO (INSERT 2): John Wayne i El Dorado (1966). REUTERS / Courtesy Paramount Pictures

roliga artikeln. Frågan är bra. Svaret är enkelt: amerikanerna missar en riktig ledare. Det har varit mer än sex år sedan de hade den sista. Sedan dess har de bara hade Obamas, den Hillarys, den DeBlasios, etc. Inte undra allt detta nostalgi. Och tvetydighet är ett tecken fel karakteristiskt finns i kontinentala europeiska politiker och filosofer. Churchill var aldrig tvetydig om behovet att bekämpa nazisterna. Isaac Newton finnas tvetydig om den universella tyngdlagen. Inte heller var Einstein om hans teorier om speciella relativitetsteori och den allmänna relativitetsteorin. Och så fortsätter det.

Ukraina är hem till Ryssland Svartahavsflottan och på dess tröskel. reaktion i Kuba).

Kvinnor Canada Goose Expedition Parka Grå Billigt

Men denna typ av tuffa prata swagger handlar inte om politisk effekt. Det handlar om estetik ledarskap och om avgiften får vi av att se människor försöker göra ett videospel ur verkligheten. Putin och Netanyahu ser och prata som tuffa killar. De odla bilden, och även om detta ger en massa människor rysningar, ger det tydligen vissa människor en känsla av trygghet. Det finns en viss säkerhet i världen trots allt.

Det är inte svårt att förstå varför amerikaner kan förvirra säkerhet med styrka, vilket är verkligen beundransvärt. Självförtroende är praktiskt taget en sekulär religion i Amerika, med alla från Tony Robbins till Oprah Winfrey som prefekterna. självhjälp, hör vi oändligt att förtroendet och självsäkerhet är de magiska elixir till ett produktivt och tillfredsställande liv. Du kan göra vad som helst om du bara tror på dig själv. Du kan invadera Ukraina, till exempel, eller stå emot internationella påtryckningar att hitta vissa boende med palestinierna.

Inlagd av Nickcw Rapportera som missbruk

Detta är inte bara sant för en Putin eller Netanyahu. Man behöver bara titta på kabel-nyheter eller lyssna på radioprogram, som båda är i tacksamhetsskuld till säkerhet, att se att den har ett brohuvud i media, och man har bara att läsa någon sträng av kommentarer på Internet för att se hur säkerhet har blivit demokratiserats.

Men Putin, är att det motsatta fallet. Allt han får från MSM är hänsynslösa anti Putin propaganda, börjar nyligen med farsartade putdowns i Ryssland mycket framgångsrika Sochi vinter-OS. (Dessutom, MSM verkligen förstörde visning av den vackra och information som fylls invigningen, genom tillägger sträcker ut till 2 3 gånger dess verkliga tidslängd, även om betydande delar utelämnades.)

Han hjälpte också Obama och kongressen komma ut ur otäck hörnet de målat in sig i över Syrien genom att föreslå hittills framgångsrika program för att eliminera Syrien kemiska vapen kapacitet.

som honom eller inte, är Putin en internationell statsman som har lyckats främja diplomati över aggression favorit och till synes enda svar.

När Gallup utfärdade sin årliga undersökning av de män amerikaner mest beundrade i 2014, presenterade det två osannolika namn på nr 10: Rysslands president Vladimir Putin och Israels premiärminister Benjamin Netanyahu. Allt som allt, 2014 var inte en fruktansvärt bra år för heller.

PHOTO Kvinnor Canada Goose Expedition Parka Grå Billigt (INSERT 1): Israel premiärminister Benjamin Netanyahu deltar varje vecka konselj på sitt kontor i Jerusalem, den 9 november 2014. REUTERS / Dan Balilty / Pool

Det är inte nödvändigtvis att vi tror på vad Putin eller Netanyahu gör. Visst, några amerikaner, ganska troligt även de som säger att de beundrar Putin stödde sin annektering av Krim. Deras beundran måste vara för chutzpah av det för viljan att agera i en värld så ofta förlamad av passivitet. Det är en ställföreträdande spänning, även när åtgärden är tveksamt. På sätt och vis kan de beundrare vara att säga: 'Han är fel, men han är stark.'

Men i den verkliga världen, gör folk inte nödvändigtvis hitta intellektuell blygsamhet beundransvärt. Vad hurly bastant av liv verkar att lära är att det enda vi kan beundra är en persons känsla av visshet hedra djup övertygelse och en ovilja att tolerera tvivel.

När allt verkar vara att gå till helvetet i en hand korg, Putin och Netanyahu är där för att tala om för oss att de har svaren och att John Wayne lever och mår bra i Moskva och Jerusalem.

I politiska termer, Putin och Netanyahu delar en liknande bravad som är film övermod. Den typ som amerikaner fann så tilltalande i John Wayne eller Arnold Schwarzenegger, varken vars tecken någonsin haft tvivel över deras sinne.

Så hur gick Putin och Netanyahu hamnar med tillräckligt beundrare i det här landet att placera dem på listan? Det enkla svaret kan vara att de utstrålar certitude i en tid som reveres det, och ser det som styrka.

Men om säkerhet har alltid haft en stark vädjan, och om detta överklagande hade befäst av självhjälp rörelsen, kan det nu dra sin största styrka från det faktum att en värld av konflikter, politisk balansgång, ineffektivitet och moraliska vakans en värld som vår har haft att ta fram en psykologisk motgift mot röran omkring oss. Det motgift är säkerhet, och vi nu lever i en kultur av säkerhet: Vi tro vad vi tror och ingen kan skaka oss från det. Det är vårt ankare.

ganska lamt resonemang och usel jämförelse. Iran gillar idén.

Inlagd av mordavig Rapportera som missbruk

MSM är fylld med falska, och selektivt valt information, exempelvis från Ukrainas premiärminister Yatsenyuk, som just i dag hävdade på tysk TV som vi fortfarande tydligt ihåg den sovjetiska invasionen av Ukraina och Tyskland Med tanke på att Nazityskland invaderade Ryssland 1941, och Ryssland tog bara Berlin 1945 efter att ha förlorat 20 miljoner människor, göra Yatsenyuk en stor lögnare. Men MSM har upprepade gånger citerade (som US Bitr Sec stats Nuland kallar honom) som om han är en källa till sanning.

Putin och Netanyahu är, naturligtvis, väldigt annorlunda, med början med det faktum att den första är en starke som kan införa sin visshet om andra medan den andra inte är det. Men om de har en sak gemensamt, är detta det: Varken verkar slits av inre kamp. Varje projekt absolut tilltro till sina egna övertygelser och visioner.

tvivel är föråldrad en anakronism. Ingen tycks tvivla sina åsikter längre. Det ironiska är att en kultur av säkerhet bidrar till känslan av förlamning, eftersom säkerhet utesluter inte bara kompromiss; det visar alla som inte håller i en fiende och varje oenighet i Armageddon. Putin och Netanyahu, två av de mest själv nöjda ledare i världen, verkar också vara två av de mest paranoid. Vilket leder till en annan ironi. Visshet alstrar konflikt. Det löser inte det.

PHOTO (INSERT 3): Rysslands premiärminister Vladimir Putin simmar i en sjö i södra Sibirien Tuva regionen, den 3 augusti 2009. REUTERS / RIA Novosti / Pool / Alexei Druzhinin