flesta jägare att äta på de djur de har skjutit. En av anledningarna folk jagar älg är för hög kvalitetskött som en älg kan ge.

När vi börjar prata om fisk som är bra att äta, kan juryn har flera domar. I denna trakter sportfiskare skulle entydigt att gös är fisken att äta. Emellertid kan andra sportfiskare kockar hävdar att crappie, bluegill eller gul abborre är den ultimata äta fisk. Naturligtvis kommer det Does Canada Goose Use Real Fur Gilet att finnas en kontingent som bekänna att det bästa att äta fisk som simmar är bäckröding tas från berget strömmar eller sjöar.

Does Canada Goose Use Real Fur Gilet

Om du frågade den genomsnittliga Wyoming eller Montana jägare varför han eller hon jagade, kommer ett av svaren säkert 'för köttet.'

Does Canada Goose Use Real Fur Gilet

Vissa sjöfågel jägare skulle hävda att gräsand är bäst att äta, medan andra kanske hävdar att en grön bevingade eller blåvingad årta är bättre. Mycket få jägare se kanadagås som stor tabell biljettpris, men det finns några kockar som hävdar att en gås kan vara mycket god.

Jag är säker på att du har hört talas om människor som äter skallerorm kött, men jag har ännu inte prova det så jag inte kan säga om det är tilltalande. Samma förklaring gäller för knäppa sköldpadda.

Vilt belyser Beast Feast

Kom och njut av Beast högtiden. Vem vet, kanske kommer det att finnas en platta av knäppa sköldpadda, vissa Bighornfår kotletter, älg grillat eller rökt gås soppa.

Det finns jägare som hävdar att älg är förbaskat bra mat, men att dra en älg tillstånd är nästan omöjligt, så älgkött är en sällsynthet. Samma förklaring gäller för bighornfår. Vissa människor säger att björnkött är välsmakande; andra säger puma är bra tabell biljettpris.

Alla mina ramblings om att äta olika vilda kött är en rondell sätt att säga att om du är nyfiken på hur olika vilda kött smak, bör du tänka på att delta i Beast högtiden. Odjuret Feast är ett joint venture mellan två Wyoming kyrkor: Holy Name Church of Sheridan, Wyo, och Johannes Döparen i Buffalo, Wyo..

Jag har hört att det finns några människor som äter vissa ovanliga vilt och sjöfåglar. Det finns recept som enligt uppgift gör sothöna högsta hastighet, eller så jag får höra. Jag vet inte hur man förbereder en sandhillkran, men jag har hört att de är bra att äta. Wild Turkey är en mycket god maträtt, men man måste vara försiktig för att hålla köttet fuktig.

Bird jägare kommer att säga att fasan är top notch livsmedel. Andra kanske säga att det bästa spelet fågel för kulinariska excellence är den blå ripa. Andra fåglar som kan få höga betyg från finsmakare är ungerska rapphöna, Bobwhitequail och hjärpe.

De vita tailed rådjur runt Sheridan står högt på min lista över favorit vilt. De smakar bra och är relativt lätta att jaga, och de liberala tillstånd och säsongen tillåter mig att skörda så mycket kött som jag kan få från en älg, med en mycket mindre arbete.

För mer information, ring 307 672 2848.

annan fisk som jag har hört att vissa finsmakare gynnar är karp. De hävdar fisken är utmärkt att äta när väl förberedda.