wetlandsOUTDOORS CALENDARopinionHeadlinesPort: Vi behöver en 'Inget av ovanstående' alternativet på vår ballotsOUR YTTRANDE: Kudos till UND för foto findingsVIEWPOINT: Tobak skattehöjningen förslag ignorera ekonomisk realityLETTER: North Dakota protestsvar visar kavalleri mentalitet BREV: Låt medicinsk marijuana arbete i North DakotaBy al Carlson

Skatt koder måste vara rättvis och förenklas. Regelverket måste vara rimliga inte betungande. Små företag måste ha möjlighet att överleva, inte att kvävas av regeringen. Klasskamp måste upphöra.

Det går bra i North Dakota, men inte så för nationen. Vi är vid ett vägskäl. Vi håller på att sväljas av den federala regeringen övergripande in i våra liv och en stigande skuld $ 16 biljoner som är så stor att ingen kan förstå vad det innebär.

I de två senaste presidentvalet, endast 65 procent av stödberättigande North Dakota väljare gick till valurnorna. Detta nummer måste gå upp. Vårt lands framtid står på spel.

Amerika byggdes på möjligheter, inte beroende. Det är vårt ansvar att göra som våra föräldrar gjorde att lämna länet en bättre plats än vi fann det.

Does Canada Goose Use Real Coyote Fur Day

Valet är klar: Det här landet behöver en förändring. Herald läsare, låt oss gå till jobbet för dig i Vita huset, i kongressen, i North Dakota Statewide kontor och i församlingen. Sedan, om vi inte utför, kasta oss ut.

Det har alltid förvånade mig hur många människor lämnar beslutsfattande i händerna på andra. Det är precis vad som händer när människor inte röstar.

Så, hur vi fixa det?

I våra två partisystem det finns stora skillnader i filosofier. Titta på plattformarna och du kan se. Mitt parti (republikan) tror på fri företagsamhet, inskränkt regering och starkt nationellt försvar. Vi Does Canada Goose Use Real Coyote Fur Day anser att omfördelning av resurserna och klasskamp inte det amerikanska sättet. American exceptionalism byggde detta land och har gjort oss avundsjuka i världen.

första har detta län inte en ansträngande problem, den har en utgifterna problem. Svåra val måste göras. Utgifterna måste bringas i linje, och prioriteringar måste ställas in.

Hur sociala program? Inget politiskt parti har ett hörn på medkänsla. Vi bryr oss om våra seniorer, god hälsovård och stora skolor; Vi har ansvar för att hjälpa dem som inte kan hjälpa sig själva. Men våra kärnvärden formar vår politik.

Demokraterna, å andra sidan, tror på en större roll för staten; Obamacare, stimulanspaketet, övertagandet av bilindustrin, 'Cash for Clunkers,' lån hem för människor som inte har råd betalningarna, investeringar i misslyckade företag och bailout av Wall Street är bara några av de misslyckade idéer.

Och det värsta är att $ 4 varje $ 10 av utgifterna lånade pengar. Detta är gene stöld, rätt och slätt.

Does Canada Goose Use Real Coyote Fur Day

FARGO tisdag är en central tidpunkt för vårt land. Det är Herald läsare rätt samt ansvar för att rösta.

Rösta republikanen på tisdag