Som vi passerar en bro jag märkte på avstånd några fåglar födosökande på gräset nedanför vägen. (Little gjorde jag vet att detta gräs var en del av den amerikanska Turf Farm) Vi backas upp tills vi hade en klar bild av gräs och fåglar och ställa vår omfattningar upp. Plirar omfattningen jag ropade med glädje: 'prärielöpare', en lifer för mig.

Nästa vi körde till Outer Banks, där vi hoppades att söka efter spovsnäppa, Ruff, Hudsonspov och spetsstjärtad snäppa. Men Bodie Island, liksom Pea Island, båda stängda på grund av skador och översvämningar från orkanen Irene. Vi var tvungna att ändra våra planer och i stället promenerade längs stranden på den norra delen av Oregon Inlet. Vi stött på många vadarfåglar, måsar och tärnor, hålla oss mycket upptagen. Tyvärr finns det inga rariteter, men vi hittade några präriespov. Min favorit var dock flöjtstrandpipare, som vi såg flera. Dessa strandpipare var mycket samarbetsvillig och tillät mig att få några bra bilder.

Piparsnäppa OCH BUFF

Den 3 september reste jag med min vän Brian Bockhahn ner till NC kusten. Target fåglar för resan var piparsnäppa och prärielöpare, liksom alla rariteter vi kan hitta på Outer Banks. Jag hade aldrig sett dessa 2 vadarfåglar innan, och de hade setts nyligen på en torva gård vi passerar i Creswell, NC. Efter ett snabbt stopp på en morgon fågelskådning, vi leds ned till den amerikanska Turf Farm.

Vi körde tills vi nådde gräset gården och började söka efter snäppor. Omedelbart fann vi en flock födosök framåt. För de närmaste 20 eller så minuter följde jag flocken runt, försöker få bättre bilder. Varje gång jag verkade komma nära, skulle fåglarna flyger, endast landar ytterligare framför eller bakom mig. Äntligen kunde jag få några ganska bra bilder av fåglarna när de flög direkt över mig. Här är bilderna:

Canada Goose Outlet Sverige Flashback

Canada Goose Outlet Sverige Flashback

Vi var om redo att lämna gården när något fångade Brian ögat. Han tog fram sin omfattning, med fokus på en fågel, och berättade för mig att komma över och ta en titt. Jag gick och tittade igenom, avkänning vad jag var på väg att se. 'An piparsnäppa!' Brian hade spotted Upland långt ute på fältet, men i stället för att det är i sin föredragna livsmiljö, som är snårig, högre gräs, var det ute på gräset. Fågeln var så konstiga utseende, typ av påminde mig om kycklingar. Här var denna fågel med en fet kropp, långa ben och har ett litet huvud på toppen av en lång hals. För nästa halv timme till timme körde vi runt området och försökte komma närmare och få bättre utseende på snäppa. Det förefaller dock att varje gång jag försökte komma tillräckligt nära för att ha en bra bild, Uplands flög iväg. Äntligen kunde jag Canada Goose Outlet Sverige Flashback få några anständiga bilder av fågeln sitter i gräset, och få en mycket fin bild av fågeln flyger overhead.

För nästa timme eller så vi söker våra andra mål fågel, piparsnäppa. Vi har inte någon tur, även om vi såg några andra bra fåglar, inklusive berglärka och vitgumpsnäppa (se nedan).

Efter att ha vår beskärda del av Upland och prärielöpare fortsatte vi ner till kusten, stannar vid sjön Mattamuskeet att söka för invandrare. Vi hörde också Sora, men återigen vi kunde inte spola något (darn nemesis!). Men vad var ganska snyggt kom över en familj på fyra Northern River uttrar.

Canada Goose Outlet Sverige Flashback