Canada Goose Jacket Real Vs Fake Xanax

morgon kommer att medföra en förändring. Vissa ljusa eller soligt sannolikt men oftast blir grumligare än i dag med mindre solsken. Några duschar kommer att bryta ut för senare på morgonen och under eftermiddagen och om du fånga en kan det vara tungt med åska.

Om du letar efter något att göra i morgon, börjar första stora Tregaron walking helg. Livlig och byig, blåser från öst eller nordost. Stark Gale kraft på en höjd som gör att det känns kyliga så om du ska vandra i bergen och bergen gå beredda.

Vi får helt enkelt vänta och se och hoppas att sommaren är mer av ett plask med högt tryck från Azorerna föra oss perioder av fint och varmt väder.

Canada Goose Jacket Real Vs Fake Xanax

Wales Nature

I söder finns en risk för någon showery regn ibland, vilket kan vara tung på platser med åska möjligt. Mid Wales och norra bör stanna torr och här det bästa av solen. Högsta temperaturerna 16 till 19 Celsius.

Så skulle vi vara i en våt sommar i år? Eventuellt men inte nödvändigtvis. Det finns inga vetenskapliga bevis för att stödja rim och det har varit fel i det förflutna!

Slutligen, här är ett foto taget i morse av Mike Barrell, i Wye Valley och Radnor Hills.

The Welsh motsvarar den engelska rim är:

Victoria Park i Canton, Cardiff. Foto: Phil England

Wye Valley och Radnor Hills. Foto: Mike Barrell

Canada Goose Jacket Real Vs Fake Xanax

Väl först av allt tack för alla era kommentarer om mitt tidigare blogginlägg. Det är bra att veta att många människor brinner naturen och vädret, och även vad som händer över hela landet.

Os deilia'r ynn o Flaen y Derw

Blåklockorna är tidigt i Wales under våren och så är också de askar. De har brast i blad i början av året slog ek, vilket är ovanligt. Förra gången detta hände var 1953 enligt Woodland Trust.

Inga fler åskväder väntas under de närmaste dagarna, men det kommer att vara kallare än nyligen med öst till norr ostliga vindar, är några tjälen sannolikt också, särskilt i morgon natten under klar himmel.

Vi välsignades med några vackra väder under påskhelgen helgen. Igår Anglesey haft nästan 13 soltimmar, medan Pembrey i Carmarthenshire noterade en hög av 20 Celsius, 68 Fahrenheit.

Tack vare Twm Elias från Plas Tan y Bwlch i Snowdonia för ovanstående.

Med detta sagt, duschar kommer att drabbas och missar så om du har en gatufest kan du ha tur och håller sig torra. Sammanfattning temperaturer i området 14-17 Celsius med en lätt till måttlig norr ostlig vind.

Janet Pritchard från Blaenavon skickas i dessa bilder som visar hur tungt regnet var och hennes trädgård täckt av hagel.

morgon startar sval men snart värmas upp med mycket sol och det kommer att stanna torr. Sammanfattning temperaturer 15 till Canada Goose Jacket Real Vs Fake Xanax 18 Celsius. Cooler på vissa kuster med en bris från havet, närmare 12 Celsius i Fishguard och Prestatyn.

På kortare sikt kommer ikväll vara torr men vänder kyligt. Temperaturer inlandet faller nära fryspunkten, särskilt på landsbygden och på landsbygden, med några tjäle. Så om du har några anbud växter i trädgården kan det vara en idé att täcka upp dem eller ta dem inomhus.

Blaenavons väder. Foto: Janet Pritchard

Märk väl, det fanns skillnader i vädret från dag till dag och från plats till plats. I lördags några spridda duschar och åska bröt ut.

Ikväll fortsätter torr. Inte lika kallt som i går kväll men kyliga nog på platser för en tjäle där himmel hålla sig borta, till exempel i Gwynedd och Ceredigion.

Normalt eken kommer in löv först och gör mycket bättre i torrare förhållanden.

går kväll, som väntat, vände ganska kallt med några tjäle och även lite luft frost. I Tirabad i Powys temperaturen sjönk till minus fyra Celsius, 25 Fahrenheit. Men med klar himmel och starkt solsken idag temperaturer har skjutit upp att nå 17 Celsius, 63 Fahrenheit denna eftermiddag.

Vissa människor tror att loppet mellan askan och ek kan hjälpa förutsäga följande sommaren. Och det är en gammal rim:

Oak innan aska, vi är i en sommar stänk.

Os deilia'r Derw o Flaen yr ynn

Ash innan eken vi är i en blöt