Wellwood satte sig med Evan, mitt son tre pojkar, och drog upp en hink lista, en ofattbar uppgift för en sju år gammal pojke och hans mamma.

'De sa,' Om det är viktigt för dig, ta med den till oktober, '', sade hon.

'Det är väldigt vanligt för Evan att väcka mig och säga' Mamma, jag kommer inte att lämna dig. ' Han är mitt mirakel och välsignelse även om resultatet av detta händer som aldrig kommer att förändras. Han har varit den största inspiration i mitt liv. Han är min hjälte och jag har en djup respekt för vad han varit med om. '

Santa kommer återigen att vara där. Familjen hoppas Evan kommer att ha styrkan att gå Kris Kringle på flottören innan den är klar upp på den närbelägna Firehall.

Den stora frågan: Skulle Evan vara vid liv till jul? Läkarna visste inte.

sedan förra månaden, två veckor i hans Grade 2 klasser, hans högra ben och höger arm förlorat en del rörelse igen. Tester visade att tumören hade börjat att förgrena sig.

'De sa att de inte tror att han i sex månader skulle vara här', Wellwood återkallas.

Och staden har förberett hela veckan för en stor parad på lördag kväll. Det kommer att finnas 25 flyter de hade att begränsa antalet, annars skulle de ha mer än 100 som kommer att bege sig igenom stadens huvudgata och swing av Evan hem.

Några av punkterna på den: Niagara Falls, en film, och hans favoritrestaurang.

'Från minut fick han diagnosen, har detta varit en rädsla jag har levt med varje vaken stund, varje dag om vad denna tumör var i stånd att göra', säger Wellwood.

Men tillbaka i januari började Evan förlora rörelse i sin högra arm och höger ben. Så hans läkare planerat en nödsituation MRI. Resultaten visade att tumören hade blivit aggressiv.

Läkarna sade behandlingen fungerade.

Canada Goose Jacka Till Salu Cypern

Canada Goose Jacka Till Salu Cypern

Canada Goose Jacka Till Salu Cypern

Det var på för strålning och mer kemoterapi, fem dagar i veckan under två månader.

'Han hade sjuksköterskor och alla skrattar,' säger Wellwood.

Hon frågade frågor hon ville aldrig att fråga.

Läkare diagnosen pojken med en inoperabel hjärntumör när han var två år gammal, sade modern, Nicole Wellwood. En aggressiv 18 månaders kemoterapi program vid tiden stannat tumörens tillväxt och Evan levde ett 'normalt' liv under några år.

De besökte fallen förra veckan, och Evan nyligen såg Hotel Transylvania 2 med sin bästa vän. Och snart kommer de att gå för att äta på Wacky Wings i Brantford, Ont.

'Just nu han ger mig styrka nattetid', säger Wellwood.

Men Evan Canada Goose Jacka Till Salu Cypern sprit förblev hög.

Sedan han och andra barn fixat en Batman pinata, fylld med hans favoritgodis: suckers och KitKats. De dekorerade pepparkakor och poserade med rekvisita i en fotoautomat.

Staden förbereder sig för pojkens förra julen