antlerless taggar kommer att säljas i en takt av ett per person per dag, och kommer att fortsätta tills slutsålda eller tills jaktsäsongen slutar.

senatorn Neal Kedzie (R Elkhorn), ordförande i utskottet, sade förhandlingen sköts upp för att möjliggöra en ändring av slutföras. Även om det inte publicerats fredagen, enligt lagstiftande medhjälpare, kommer det sannolikt ange armborst säsongen skulle börja 2014.

Wisconsin trolling föreskrifter oförändrade för 2014

antlerless taggar på försäljning: antlerless hjort slakt taggar för vanliga rådjur förvaltningsenheter (DMU) började säljas lördag

Anglers bör kontrollera Wisconsin fiskebestämmelser broschyr för information om trolling vatten de planerar att fiska.

Crossbow hörsel omlagda: En senaten naturresursutskottet utfrågning om ett armborst jakt räkning sköts upp förra veckan och har lagts om för onsdag på Capitol.

Det skulle skapa en Wisconsin armborst jaktlicens och etablera en armborst jaktsäsong parallellt med bågskytte rådjur säsong. Räkningen skulle tillåta jägare för alla fysiska förmåga och alla juridiska åldrar att driva rådjur med ett armborst. Dessutom skulle det krävas DNR att samla in uppgifter om vilken typ av utrustning som används för att döda rådjur.

Varje bågskytte licens omfattar ett antlerless tag giltig statewide, med undantag för enheter som betecknas som endast buck.

'DNR kommer att be sportfiskare att väga in om bevarande kongressen kompromiss nästa vår', säger Mike Staggs, DNR fiske regissör. 'Eftersom det är annorlunda än vad som var på 2013 fjäder förhör, vi vill ha en chans för alla att få en titt på det och berätta vad de tycker.'

En lista över enheter och antal taggar som är på DNR hemsida.

Nuläge lagen tillåter armborst som ska användas för att jaga rådjur endast av personer med fysiska funktionshinder Canada Goose Jacka Nk Göteborg 2014 och jägare 65 år och uppåt.

Församlingen passerade räkningen 6 juni med en 95 0 röst.

för den kommande säsongen, kommer 50 vanliga DMU har antlerless slakt taggar tillgängliga. Att skjuta en antlerless rådjur i dessa 50 enheter, måste jägare köpa enheten specifika antlerless rådjur kadaver tag ($ 12 för invånare, $ 5 för 10 och 11 år gamla inhemska och utländska invånare, och $ 20 för vuxna icke bosatt).

Canada Goose Jacka Nk Göteborg 2014

Taggar och tillstånd finns att köpa via DNR Online Licensing Center, vid DNR licensiering försäljningsställen eller via telefon på (877) 945 4236.

'Vi vet att vissa musky sportfiskare vill troll en sucker eller elritsa bakom sin båt när de använder en motor för att positionera båten för gjutning,' sade Staggs. 'Det är fortfarande en form av motor trolling och förblir olaglig i vatten stängd för trolling.'

Canada Goose Jacka Nk Göteborg 2014

Det skulle ha tillåtit sportfiskare i 56 län till motor troll med upp till tre rader per fiskare på alla vatten och åtminstone en rad per fiskare i alla andra län och vatten. Sjöar där motor trolling med tre rader per fiskare är redan lagligt skulle ha varit oförändrad.

Assembly Bill 194 skulle öka armborstjaktmöjligheter i Wisconsin.

Varje pistol och bågskytte rådjur jakt licens omfattar ett antlerless tag gäller för enheter som betecknas som Herd Control eller Chronic Wasting Disease (CWD).

Statens nuvarande trolling regler kommer att gälla för 2014 säsongen med många vatten stängd för motor trolling.

Kedzie sade kommittén skulle genomföra en utfrågning endast på onsdag och inte rösta om åtgärden. Onsdag i rummet 300 SE på Capitol.

Canada Goose Jacka Nk Göteborg 2014

Men Wisconsin Conservation kongressombud arbetat med DNR fiskeri personal och senare fram en modifierad version av det förslag som godkändes i maj av naturresurser styrelsen.