Canada Goose Jacka Nelly 90s

Men jag skriver ändå av två skäl. En är min redaktör antingen kommer att fylla min plats med mig eller klotter.

Men låt oss bara säga att det gjorde, då sparare skulle plötsligt har mer pengar att spendera, men låntagare skulle betala mer för kredit.

andra, och viktigare, har Canada Goose Jacka Nelly 90s min mamma inte gillar det när jag inte i tidningen. Marge Crudele hej, mamma! bekymmer som jag har fått sparken när min spalt är inte i stolpen som det är tänkt att vara. (Fortfarande anställd, mamma!)

Du vill veta vad som kommer att hända under det kommande året? Gå se spåkvinnan ner på Horatio Street och tala om för henne att du skulle vilja veta om börsen kommer att gå upp eller ner.

Vad händer om oljepriset började återspeglar den verkliga konsumenten tillgång och efterfrågan, istället för handel taktik på Wall Street? Vi skulle alla ha flera tusen dollar mer i våra fickor, som vi skulle vara fria att slösa på annat.

Det finns en orsak till spridningen av prediktiva artiklar här tiden på året. Först, folk alltid känner sig lite smartare när de vet ingen kommer att kontrollera sina samtal i 12 månader.

Tänk om Washington började sätta ut trovärdiga ekonomiska siffror?

prat besserwisser tar hand om detta behov.

Detta är ett utmärkt exempel på hur någonting som kan göras av kongressen, presidenten eller Federal Reserve kommer att ha en positiv effekt utan att skada någon del av allmänheten.

Vad händer om Italien lämnat EU och anslöt sig till Big East

Tekniskt jag är på semester denna vecka. Om man tittar tillräckligt hårt kan du se mig sola mig i södra Jersey.

Vad händer om någon matade hungriga genom att komma upp med en läcker recept för rostade kanadagås och sedan började undersöka ekorre hors d'oeuvre?

Vad händer om Apple slutat uppdatera sin iPhone och i stället började sätta sina tekniska hjärnor att bättre använda? De kunde arbeta på att ersätta förbränningsmotorn i bilar, till att börja med.

Vad händer om NFL sätta markeringar på spelarnas tröjor utseende de enda ställen där de kan drabbas. Inom några år, quarter? kunde bara röras lätt på hans vänstra lår pad och bara varannan söndag.

Men det finns en annan anledning finns det vanligtvis så lite pågår under jul till nyårs vecka att det är svårt att fylla tidningar.

Tänk om bilar som skulle parkera sig hade också att betala för sin egen gas?

Jag vägrar att göra en kolonn av prognoser för nästa år. Det är för carny, för att inte tala corny. Och det finns alldeles för många amatörer nu i verksamheten.

Vad händer om Federal Reserves ordförande Ben Bernanke plötsligt började höja priser, kanske i den felaktiga tron ​​att ekonomin var på väg att återhämta sig?

Fler människor skulle hyras för expansion i väntan på en ekonomisk expansion som kommer någon gång. Chefer skulle vara mindre rika från sina aktieportföljer, men i slutändan skulle alla gynnas.

Vad om företagen slutat oroa vinster de rapporterade offentligt och i stället gjorde vad som var bäst för deras företag?

För en sak, som skulle ganska mycket sätta mig ur ett jobb. De otroligt dåliga data som kommer från Washington har varit en boom företag för någon finansiell journalist som inte är villig att köpa in den hype.

Vad händer om Italien sade fuggedaboutit till Europeiska unionen och anslöt sig till stora öst i alla sporter?

Canada Goose Jacka Nelly 90s

Vad händer om någon som Jon Corzine gick till fängelse i 2012? Sätta detta i miraklet kategori också. Men om den tidigare New Jersey guvernör och ex VD för Goldman Sachs gjordes en bar skrammel granne Bernie Madoff, skulle det gå vägen mot att återupprätta förtroendet inte bara i vårt finansiella system, men i våra domstolar samt.