'Han var fortfarande älskvärd och roligt, men folk alltid frågar,' Var han alltid på? ' Han var en normal pappa ', sade hon.

'Vid slutet av dagen, har du att varva ner lite. Han tyckte om att avveckla bara koppla av och titta på film och umgås med vänner. Han var bara en mycket jordnära person.'

Canada Goose Jacka Nelly 90210

Newmarket, Ont. infödda började sin karriär på 'Second City Television' ( 'SCTV'), en skiss komedi utlöpare från en trupp som utförs vid Toronto komedi teater Second City. På torsdag, Second City hedrade Candy vid invigningen av den 60 sätet John Candy Box Theatre. Den nya teatern kommer att spela värd för nästa generation av komiker, i egenskap av ett träningscenter för blivande jokrar.

'Det var en virvelvind av känslor,' Candy dotter Jennifer berättade CTV: s Kanada AM av bandklippning ceremoni.

Canada Goose Jacka Nelly 90210

Canada Goose Jacka Nelly 90210

Jennifer sade att trots komiker avgående på kamera personlighet, han var mycket mer dämpad hemma. Även om vissa av hans sanna personlighet lyste igenom tecken han spelade 'han var en lugn person i hemmet', sade hon.

Toronto komedi teater hyllning till John Candy med expansionen

Efter att ha fått sin start i Kanadas största stad, gick Candy på att spela huvudrollen i komedi filmer som 'band', 'Cool Runnings' och 'Uncle Canada Goose Jacka Nelly 90210 Buck.' Han dog under inspelningen en parodi film i Mexiko 1994, vid en ålder av 43.