A: En del av vårt uppdrag är att hjälpa till att utbilda allmänheten om vår inhemska vilda djur. Alla av dem är hemma i Massachusetts och de kunde inte rehabiliteras, men skador hindrade dem från att överleva i naturen det är därför de är här. Nyligen Drumlin Farm blev hem- till en icke lösgörbar kestrel (en liten falcon) samt en opossom. Dessa djur kommer att hjälpa oss i vår presentationsprogram och hjälpa till att undervisa barn och vuxna om skönheten och värdet av våra vilda djur.

Q: Hur hjälper djur klarar extrema temperaturer, som stormen vi nyligen haft?

F: Du tränar den nya opossom att vara bekväm under programmering möten med människor?

A: Vi ska flytta en del av dem i likhet med kanadagås, gräsand och två inhemska Pekin ankor. Normalt de tillbringar natten i skyddat boende, men när det blir kallt, kan de börja ha frost på sina fjädrar. Att ge djuren med regelbundna matning också ger dem möjlighet att producera mer värme för energi, och vi kommer att använda värmelampor för några av dem. När det är mycket varmt, å andra sidan, kan fiskare eller rävarna få 'möss cicles,' frysta behandlar med gnagare som hjälper dem svalna medan de slicka.

A: Jag skulle vara svårt att välja en jag gillar dem alla. Jag är en ornitolog, så fåglarna i allmänhet är min favorit. Vara från Italien, följde jag dem i Alperna för arbete, och min forskning har alltid fört mig tillbaka till fåglar. De är svala på att varje del av kroppen har anpassat sig så att de kan flyga.

Djurliv vård manager skapar fristad för djur vid Drumlin Farm

Canada Goose Jacka Luleå 2014

När den senaste tidens kraftiga Nor'easter förde rekord snöfall, Flavio Sutti, djurliv vård chef på Mass Audubon, readied för vinterstorm med att skotta vägar till djurburar och kontroll på sötvatten och livsmedel. Sutti, 40, som är laddat med att övervaka hälsa och säkerhet Drumlin Farm djurliv samling som innehåller ugglor, hökar, ankor, liksom olika amfibier, reptiler och däggdjur såsom Pungråttor, kaniner och även en Fisher sade att även om mest för djuren acklimatisera sig till vädret, måste han alltid hålla ett öga på de villkor. 'Att vara utanför är också en trevlig del av mitt jobb, att vara i samma miljö som djuren gör det också möjligt för mig att följa dem i deras livsmiljö', säger Sutti.

Canada Goose Jacka Luleå 2014

Q: Förvärva nya djur är en del av ditt jobb du nyligen lagt till några nya?

A: Jag tränar naturforskare så att de lär sig att på ett säkert sätt hantera djuren; Samtidigt kommer välbefinnande djuren alltid först. Det innebär att vi rör aldrig djuren, eftersom detta skulle understryka dem. Istället de ofta svara på godsaker, liknande klickerträning för hundar. Detta är Canada Goose Jacka Luleå 2014 standard när man arbetar med vilda djur. De förblir säker bakom plexiglas staket, så att publiken är aldrig kunna skada dem, men människor kan fortfarande se och uppskatta deras beteende.

Q: Med allt från grisar, får, getter, höns och kor kråka, korp, ugglor, hökar på Drumlin Farm, har du en favoritdjur?