De kommer fniss när du berätta Fort York är vår äldsta byggnad. För dem 1793 var igår. Syrien har hummus butiker äldre än så.

En rundtur i Rosedale skulle vara lärorikt, bara för att visa dem att vi också har en berättigad privilegierad elit som håller ihop. Med andra ord, något som de kan aspirera, med uppoffringar och hårt arbete.

Undvik Yonge St. norr om College plus sårbara för Gardiner, och hamn Lands, som kan påminna dem om deras misshandlade hemland.

Försäkra dem. Donald inte bor i Trump Tower. Han inte ens äger den. Han är inte kanadensiska och har ingen makt att förbjuda alla muslimer här. Eller någonstans, kommer att tänka på det.

Säg att en av våra fullmäktigeledamöter är redan fallet kräver Trump Tower namn ändras till, jag vet inte, de Layton Lofts eller Wynne Spire eller något mer i linje med vår tro. Eller åtminstone tro kommunalrådet Josh Matlow.

Don glömmer att lära dem lite Börja med vår vanligaste ordet. Deras alma är vår kanske hjälpa dem spana ut en liten Damaskus, i traditionen av tidigare vågor av nykomlingar. Så många vågor, i själva verket finns aren många stadsdelar kvar.

Om det snöar, don oroa. Dessa är inte det vietnamesiska folket. Syrian vintrar är ganska kyliga, särskilt i bergen. Ta en flykting Tuque, eller toque, shopping. Presentera honom för Canada Goose och mukluks.

Deras ögon lyser upp när de ser BMO Field, eftersom fotboll är den stora sporten i deras trakter.

Canada Goose Jacka Kvinna Dog

Välkommen vagn för flyktingar

Damaskus har en fin ring. Vi har redan några falafel restauranger och vattenpipa lounger.

Men min torv strax öster om Dundas Square är tillgänglig. Några Stadshuset wit märkt det Garden District, men, ärligt talat, de flesta av grönska här nere rullas och rökt.

Canada Goose Jacka Kvinna Dog

Canada Goose Jacka Kvinna Dog

berätta om Argos. Om deras ögon stelnar, så vad? Det händer att många Toronto också, tyvärr.

Stanna vid närmaste Tim Hortons. När allt kommer omkring, kommer en del av dem snart arbeta där. Förklara en dubbel dubbel. Om de beställer zouhourat, en syrisk te påpeka att servern kan missförstå och erbjuda en inglasad cruller.

Våra nya landsmän kommer att känna folklig när du visar dem vår Pan Am Games arv, varhelst det gömmer sig. Damaskus, Syrien huvudstad, värd 1992 Panarabiska spelen, men i kölvattnet av det första Gulfkriget, var det en ganska bistra spel.

Säg Canada Goose Jacka Kvinna Dog att en av våra fullmäktigeledamöter är redan fallet kräver Trump Tower namn ändras till, jag vet inte, de Layton Lofts eller Wynne Spire eller något mer i linje med vår tro. Eller åtminstone tro kommunalrådet Josh Matlow.

De handikappade barn som ofta att anmärkningsvärd sportplex i Scarborough aren göra världens rubriker men de bara som förtjänar.

promenad vid Air Canada Centre. Förklara hockey till dem. Förklara Leafs till dem. Nu försöker förklara Leafs till dig själv.