Canada Goose Jacka Herr Pris Zink

Ezzy Lynn har hittat kunder över hela världen som brinner för naturvårds och glada över att ha ett unikt sätt att fira det hår scrunchies. Många av våra kunder har organiskt blivit förespråkare för Ezzy Lynn uppdraget, vilket ger sociala medier marknadsföring för vår räkning och hänvisningar inom deras stora nätverk av trendiga, djurliv medvetna unga vuxna.

3. Vilka är dina typiska kunder, och hur de hittar dig?

2. Vad inspirerade dig att bli en entreprenör och filial ut på egen hand med denna idé?

Som en detaljhandel start som är i topp semesterperioden, vi var i slutändan bär många hattar. För att rationalisera de många rörliga delar, vi varje ta ansvar över ett definierat område av verksamheten.

Jag kör marknadsföring och drift, och fokusera på att kontrollera lagernivåer och uppfyller alla order. Jag hanterar även vår externa kommunikation, att det skall finnas en konsekvent positiv buzz kring Ezzy Lynn både online och offline.

Ezzy Lynn är ett premiummärke av trendsättande hår tillbehör. Alla produkter är handgjorda i Kanada och varje produkt design är inspirerad Canada Goose Jacka Herr Pris Zink av en unik hotade djur. För varje 25 sålda enheter, vi symboliskt anta att djuret genom Världsnaturfonden (WWF) Kanada.

1. Låt oss börja med grunderna. Kan du kort beskriva din verksamhet, även när det grundades, vad den gör, och där du använder?

Vårt team träffade som studenter genom Western University entreprenörskap Centre. Varje co grundare förde en annan affär och vi befann oss både besviken och inspirerad av bristen på kvinnliga representationen inom startutrymmet. Vi bundna över våra gemensamma många passioner: socialt entreprenörskap, mode och viltvård och snart efter conceptualized modellen för Ezzy Lynn.

Western grads lansera mode start med socialt samvete

Canada Goose Jacka Herr Pris Zink

Vår första scrunchie, vår första landningssida, vår första grossist samtal allt det har förbättrats enormt sedan de var gick live. Vi lägger uppmärksamhet i varje aspekt av vår verksamhet från start till leverans; Men vi är mycket medvetna om hur mycket tid och resurser vi tilldela tweaking detaljerna i varje. Att ha en visuell påminnelse om var vi vill vara och reflektera längs vägen för hur långt vi redan har kommit, har varit mest effektiva i att hålla Ezzy Lynn laget motiverade och våra fantastiska kunder tillbaka för nästa fas av vårt varumärke.

Bianca är finans- och teknisk ledning. Hon är på toppen av våra siffror, se varje aktivitet vänder en vinst och våra scrunchie marginalerna är goda. Hon lyckas också relationer med våra mentorer som aktivt ger inblick i vår digitala marknadsföring och e-handel strategi.

Tillsammans med Sonja Fernandes och Bianca Lopes, lanserade vi Ezzy Lynn maj 2014. Vi lärde oss att sy på YouTube och en vecka senare började sälja vår produkt på stora musikfestivaler. Efter att ha sålt över 1000 enheter i vårt första kvartal var Ezzy Lynn först i regionen för att ta emot Starter Company finansiering genom Small Business Centre.

Sonja är vår chef för försäljning och personalresurser. Hon sköter vårt parti program, leder ett team av entusiastiska varumärkesambassadörer och samvetsgrant skyddar vår företagskultur.

4. Vilka roller du och din co grundare i branschen? Har du någon anställd?

5. Du har identifierats av en av våra läsare som en enastående företag. Vad anser du den viktigaste faktorn för din framgång?

Att vara magert. Vi har sagt från dag ett, är detta ett pågående arbete. Vi har gjort tester och förmågan att svänga en prioritet. Vi lever och andas genom en mager modell och minsta lönsamhet som ett sätt att överleva och snabbt implementera nya idéer.