Nästa köldknäpp ska skicka många av gässen flyger för varmare breddgrader, men gaggles av vinterbonade infödda presenterar ett problem eftersom de stannar året runt och föröka sig i stort antal.

Förekomsten av så många gäss så sent på vintern vid idylliska 170 tunnland Amoco företagens campus och andra delar av området Chicago och Mellanvästern är ett bevis på det relativt milda vädret och fenomenet urban gäss.

AMOCO är särskilt attraktiv eftersom dess damm, som använder varmt vatten som rinner från experiment, inte fryser. Liksom andra företag längs East West Tollway korridor i de västra förorterna, Amoco erhålls 20 av gäss från staten, sade taleskvinna Judith Sensabaugh.

Det har typ av slint på stater, säger Scott Garrow, distrikts djurliv chef för Illinois Department of Conservation.

förrän flera veckor sedan, ett ovanligt stort antal fåglar 150.000 till 200.000 kvar i Horicon Marsh Wildlife Area norr om Milwaukee, ett sätt station på flyttled. Northern gäss migrerar vanligtvis non stop eller göra endast en eller två stopp längs vägen.

GÄSS gör sina årliga migration från Kanada till södra Illinois har dragit upp kort på grund av öppet vatten finns i norra Illinois. Avsaknaden av en ihållande köldknäpp har hållit ett antal dammar eller sjöar från att frysa, och tjänstemän i södra Wisconsin varnade folk att vara försiktig med isen där.

Canada Goose Jacka Halmstad Quiz

Canada Goose Jacka Halmstad Quiz

Förutom tugga på gräs, fåglarna är ful i aprilhäckningssäsongen när de har varit kända för att ladda golfare och andra. Deras spillning är kända för ivrig golfare som att sätta faror.

Natur experter sade i veckan att den milda vintern har försenat den årliga södra migration av tusentals gäss. Dessutom hundratals Giant Kanada gäss, kom tillbaka från nära utrotning genom avelsprogram, vägrar att lämna det område där statstjänstemän implanterade dem år sedan.

De blir en olägenhet. Deras antal ökar och vissa inte migrerar, sade Garrow, som forskar stads gås för ett papper som han Canada Goose Jacka Halmstad Quiz kommer att lägga fram vid ett seminarium mars.

Garrow sade problemet med vad man ska göra med de gigantiska Honkers, som kan uppgå till 20 pounds, blir akut. Under våren, bevarande tjänstemän samla ägg, kläcker dem och plantera fåglarna i mer landsbygden Down.

Wined turister flockas till Förort Spa

Det flock har vuxit till mer än 100, och besökande gäss svällde antalet till 5000 på den lilla dammen måndag. Cook Countys Crab Tree Conservation Area hade cirka 4200 gäss måndag, men omkring 800 fåglar har lämnat under de senaste veckorna.

ILLINOIS var en av flera stater som initierade avelsprogram på 1960-talet för att få Giant kanadagås tillbaka från randen av utrotning.

Robert Montgomery, personal biolog för Max McGraw Wildlife Foundation i East Dundee, sa ingen är säker på hur många Giant Kanada gäss är i Chicago-området, men deras antal växer kraftigt.

Folket på Amoco överväga 10 tunnland damm en fristad, men deras befjädrade besökare, som lämnar en grön telefonkort och äta anlagda företags gräsmattor och golfbanor, få en mindre än varmt mottagande.

Sedan är det två veckor sommartid runt när gässen molt och kan inte flyga. Avdelningen tog mer än 500 gäss i somras från sådana lokaler som Chicago Botanic Gardens i Glencoe, flera Deerfield och Barrington företag och underavdelningar område, golfbanor, Fermi National Accelerator Laboratory nära Batavia och flygplatser, sade Garrow. De runda ups är dyra, dock, och kan stoppas.

När gässen började samlas i större antal människor i närheten började tänka på dem som inte är så pittoreska. De magiska siffrorna verkar vara 25, sade han. När gässen börjar lämna sina telefonkort på uteplatser är när husägare söka hjälp.