Utsikterna för Garden State sjöfåglar jägare under 2011 är mycket bra. New Jersey har sett en följd av år med utmärkta sjöfåglar säsonger och väska gränser och massor av jakt. Återigen shotgunners kan tacka den ökande anka befolkningar och stabil miljö längs den östra regionen för mer vänliga säsonger. Anka jaktbestämmelser bygger på biologiska befolknings bedömningar med hjälp av Adaptive Harvest Management (AHM) process, som har utvecklats i samverkan av djurliv och Flyway råd genom hela USA och Kanada.

Brant säsongen kommer vara 50 dagar. I norra zonen säsongen kommer att vara 8 27 oktober och Nov. 24 december 31. I södra zonen säsongen säsongen blir 15 oktober 29 och 19 november 30. kustområden säsongen kommer att bli 5 november 12 och 24 november 12 januari, kommer 2012. Daglig väska gräns vara två fåglar.

Workshopen är gratis och det kommer att finnas gott om dörren priser. Så om du planerar en resa för lax eller regnbågslax i höst, sluta på av och ta i verkstaden och få lite pekare son Salmon River erfarenhet. Canada Goose Jacka Avbetalning För mer information, ring (609) 298 5300.

Special Winter Canada Goose säsong kommer att hållas 17 januari 15 feb 2012 i två zoner, med samma gränser jaga område som förra året och en påse gräns på fem Kanada gäss per dag.

Endast två fåglar visade en nedgång i årets räkning. Amerikansk kricka antalet på 2,9 miljoner fåglar, vilket är 17 procent lägre än siffrorna 2010, men 47 procent högre än det långsiktiga genomsnittet. Amerikansk bläsand siffror är 2,1 miljoner fåglar, vilket är 14 procent lägre än 2010 siffror, och 20 procent under det långsiktiga genomsnittet.

Beräkningar visar totalt 9,2 miljoner gräsänder, vilket är en ökning med 9 procent över de 8,4 miljoner fåglar under 2010, och 22 procent över det långsiktiga genomsnittet. Gadwall siffror är ungefär samma som förra året med 3,3 miljoner fåglar, vilket är 80 procent över det långsiktiga genomsnittet.

Denna uppskattning är upp för andra året i rad. Under detta år undersökningen har endast 49 procent av de angivna paren observer som enskilda fåglar, som indikerar en genomsnittlig häcknings ansträngning. Som ett resultat kommer den regelbundna säsongen för Kanada gäss i New Jersey att ligga kvar på 45 dagar med en 3 fågel påse gräns. Norra zonen 12 november 26 och 10 december 16 januari; Södra Zone 19 november 3 december och 10 december 16 januari; och kustområden 24 november 3 december och 6 december 16 januari.

I år den dagliga väska gräns i New Jersey kommer att vara sex ankor och får inte innehålla mer än fyra gräsänder (inklusive högst två höns), fyra scoters, tre trä ankor, två rödhåriga, två bergand, en Canvasback, två pintails och en svart anka. Merganser väska gränser kommer att ligga kvar på fem fåglar per dag med högst två kamskrake. Merganser väska gränser är utöver vanliga anka väska gränser.

Sjöfåglar jakt ser bra

I år folks på Sportsmen Center på Route 130 i Borden kommer att vara värd en flod fiske workshop i butiken på Torsdag augusti

Canada Goose Jacka Avbetalning

En av anledningarna den totala anka nummer är upp i år är att de uppfödningsförhållanden i de traditionella häckningsplatser i centrala och östra delen av landet var bra med ovan genomsnittliga fuktnivåer och normala vinterförhållanden. Som ett resultat, den östra undersökningen regionen, vilket är vad som påverkar jägare i vårt område, visade ett överflöd av gräsänder som liknar siffrorna vi haft under säsongen 2010. Amerikansk kricka, ring hals ankor, knipa och skrakar alla visar liknande siffror till säsongen 2010.

blåvingad årta siffror är på 8,9 miljoner fåglar, eller 41 procent över den totala 2010 och 91 procent över det långsiktiga genomsnittet. Stjärtand har gjort en stark comeback och även visat en ökning med 4,4 miljoner fåglar eller 26 procent över 2010 siffror och om även med det långsiktiga genomsnittet. Skedand siffror är på 4,6 miljoner fåglar, vilket är 14 procent om 2010 siffror och 98 procent över det långsiktiga genomsnittet. Redheads är på 1,4 miljoner fåglar, vilket är 27 procent över 2010 nummer och 106 procent över det långsiktiga genomsnittet. Canvasback siffror är ungefär samma som förra säsongen på 7 miljoner fåglar, vilket är 21 procent över det långsiktiga genomsnittet. Bergand siffror visar cirka 4,3 miljoner fåglar, ungefär lika med 2010 siffror, men 15 procent lägre än det långsiktiga genomsnittet.

Duck säsong öppnar den 8 oktober i norra zonen; 15 oktober i södra zonen; och 5 november i kustområden. Ungdom jaktdagar är 1 oktober och 5 november norra zonen; 11 november och 12 i den södra zonen; och 22 oktober och 29 i kustzonen. Kontrollera jakt Digest eller avdelningen hemsida för ytterligare säsongen information och slutna datum.

SALMON älvfiske WORKSHOP: Den årliga lax och regnbågslax köra upp Lake Ontario biflod strömmar är precis runt hörnet. En hel del sportfiskare från vårt närområde gör årliga resa till Salmon River regionen New York att komma in på detta år åtgärd.

Resident Canada Goose säsong öppnar 1 september 30 med en 15 fågel väska gräns per dag.

Enligt uppgifter från avdelningen är kanadagås säsongen sätts utifrån status Atlantic Population (AP) Kanada gäss på Ungavahalvön i norra Quebec. (Detta är den flyttande befolkningen som är tillgängliga för New Jersey sjöfågeljägare under migrationsjaktsäsongen.) Totalt 194,900 häckande par uppskattades från undersökningar under juni 2011.

Resultaten från 2011 Sjöfågel häckande och Habitat Survey finns nu tillgängliga. Undersökningen visar att det finns 45,6 miljoner fåglar i traditionella undersökningsområde. Detta är en ökning av antalet 2010 11 procent, och är cirka 35 procent högre än det långsiktiga genomsnittet. (Det långsiktiga genomsnitt är baserat på åren 1955 2010.) I korta, sjöfåglar lager i hela landet är i utmärkt form och jägare bör se mycket bra jakt här säsongen, spärra någon större inblandning från vädret.