Hon återvände jackan till butiken där hon köpte den och fick en full återbetalning. Canada Goose sa att de skulle ge henne en extra $ 800 samt kasta in en dag på spa, som hon tycker är 'kränkande.'

'Jag kunde känna klumpar över hela min kropp', sa kvinnan torsdag. 'Jag låg på sjukhus två gånger veckoslutet. Jag har nu permanenta ärr.'

Kvinna retade efter coat ger henne ärr

En Canada Goose parkas har ruggig fjädrar av en Toronto kvinna, som hävdar att det orsakade en allvarlig utslag över hela kroppen.

Toronto hudläkare Dr Paul Cohen sade att det är vanligare att patienter vara allergisk mot färgämnet i tyg eller själva textil.

Feather Industries Kanada är ansvarig för att tvätta fjädrar innan du skickar dem till Canada Goose. Tester görs på deras på plats laboratorium för att bekräfta produkten tvättas ordentligt, sade FIC president Bryan Pryde.

Kvinnan sade att hon har ingen tidigare känslighet för ner.

Anledningen till att de erbjuds återbetalning och spa-dag var 'att göra något trevligt' för kunden.

Canada Goose producerar cirka 400 tusen rockar per år, som levereras globalt. Taggarna på sina rockar anger att de är allergivänliga och lab testas och det finns olika lager av foder för att skydda ned från att Billiga Canada Goose Sverige Outlet läcka ut ur pälsen.

'Fjädrar är inte vanligt, eftersom de inte brukar röra huden direkt', sa han. 'Det finns mer luftvägsallergier och ned, bland annat hosta och hosta. Det är fortfarande möjligt eftersom [fodret] kan få små hål i dem och [fjädrar] kan sippra ut.'.

Dock sade Canada Goose när denna allergisk reaktion har kommit till deras uppmärksamhet för några veckor sedan, de skickade omedelbart ut den autentiska parkas för allergen testning, som kom tillbaka negativt.

'Vi vet inte (där allergi härrörde från) är den nedersta raden', säger Canada Goose talesman Kevin Spreekmeester. 'Det finns ingen försummelse och ingen direkt koppling mellan vår jacka och hennes reaktion.'

Den 27-årig kvinna, som inte vill bli identifierade, sade hon bar en Borden Bomber liknande jacka på Nov. 8 och en halv timme efter att sätta pälsen på, hon märkte röda stötar över hennes armar och ben. Inom 24 timmar, var nästan varje tum av hud täckt med bård och blåsor.

Health Canada sa om en konsument har farhågor om dunprodukter, kan de kontakta byrån, som kommer att avgöra om ytterligare undersökningar behövs.

Billiga Canada Goose Sverige Outlet