CBC UserYou närvarande:

Woody Billiga Canada Goose Jackor äkta Vara Allens adopterade dotter Dylan Farrow förnyar ofredande krav

'Det [innebar] som skämt om amerikanska puritanism och det faktum att det är förvånande att en amerikansk regissör vill göra så många filmer i Europa.'

Billiga Canada Goose Jackor äkta Vara

'När jag skrev detta skämt, var det mer ett skämt om Europa och därför en av de största amerikanska regissörer spenderat många år i Europa, eftersom han inte behövde eftersom han inte anklagades för våldtäkt i sitt eget land, jämfört med Roman Polanski ', sade han.

Tidigare under dagen och vad varken Lafitte Allens son Ronan Farrow hade publicerat en gästkolonn i The Hollywood Reporter sprängning 'kultur av passivitet' kring sin omtalade far bland hans systers anklagelser om sexuella övergrepp.

Woody Allen säger Laurent Lafitte våldtäkt skämt i Cannes

0 Likes0 Kommentarer

liknar t.ex. upprördhet på skämt som 'en storm i ett vattenglas' Lafitte beklagade att 'i en show som varar 45 minuter, är detta det enda som kommer att finnas kvar.'

Även Woody Allen säger att han inte var upprörd av en kontroversiell skämt gjort på egen bekostnad på premiären av filmfestivalen i Cannes, säger kvällens värd han skulle ha skurit det hade han förstått sammanhanget kring den amerikanska filmskapare.

Tillgänglighets LinksSkip till CBC tillgänglighet pageCBC Medlem

Woody Allen öppnar Cannes, som son återupplivar sexuella övergrepp frågor

Woody Allen svarar Dylan Farrow missbruk påståenden

SubscriptionsGo till Prenumerationer centrumet att hantera: Logga OutLog ur ditt CBC konto.

Director Woody Allen (andra till vänster) ses i Cannes med de unga stjärnorna i sin senaste film Caf Society, inklusive (från vänster) Blake Lively, Kristen Stewart och Jesse Eisenberg. (Joel Ryan / AP)

Allens senaste, Caf Society, landade tråkigare franska festivalens premiär kortplats och screenades på onsdag. du har inte ens dömts för våldtäkt. '

Han gjorde kommentaren innan filmens officiella screening under en vanvördig presentation som innehöll en lång kyss med ikoniska skådespelerskan Catherine Deneuve, rally kommentarer refererar Paris attacker och en hyllning till musik legend Prince.

Min ProfileLog Out

Lafitte, en välkänd aktör inom Frankrike, berättade The Hollywood Reporter att han hade skrivit skämt veckor sedan och inte känd sammanhanget kring Allen.