skolor förbjudit användningen av dricksvattnet, medan sjukhus tog i extra vatten på flaska för patienter. Livsmedels och droghandel sålde snabbt ut av vatten på flaska.

Billiga Canada Goose 2014

Situationen förvärrades onsdag för några 9000 invånare som förlorade makten i sina hem efter en brand drabbade en kraftledning och kunde inte koka vatten.

Winnipeg lifts koka

Winnipeg Mayor Brian Bowman gjorde tillkännagivandet torsdag.

Billiga Canada Goose 2014

Diane Sacher, chef för stadens vatten och avfall avdelning, sade att hon kommer att inleda en utredning om hur stadens vattenförsörjning vände Billiga Canada Goose 2014 upp låga nivåer av E. 'Det är självklart att vara en hög prioritet för oss just nu, för att försöka hitta varför det hände och ta reda på vad vi kan göra för att förhindra att det händer igen, 'Sacher journalister.

Staden utfärdade koka rådgivande på tisdag, efter mycket låga nivåer av E. coli upptäcktes i sex av 39 vattenprover. Invånarna uppmanades att föra vatten till en rullande koka under minst en minut innan den användes för att dricka, laga mat, borsta tänderna, gör is eller framställning av modersmjölksersättning.