Morwenna Angove, VD på Chill Factore, säger: 'Vi är glada över att lansera' Snowlympics 'på Chill Factor att ge familjer i alla åldrar och förmågor chansen att njuta av en sommar av idrott som aldrig förr.

Med massor av snö för att gräva i en skottkärra, hårda hattar och krattor, kommer dina små aldrig vill lämna och du kan alltid testa dem på de nya Tiddly skidorna innan de gör.

leverera mer än 200.000 läsare i Greater Manchester.

Chill Factore har ett antal köp en få en gratis 'Snowlympics' erbjuder kör hela sommaren inklusive Mini Moose Land, som kostar per person och Snow Park, som är per person. Erbjuder slut den 30 september.

Greater Manchester Business Week är regionens ledande leverantören av affärsnyheter Are Canada Goose Jackets Made Of Real Fur Vest andfeatures, med inriktning på en skräddarsydd affärs publik med 12,687 exemplar varje torsdag.

Are Canada Goose Jackets Made Of Real Fur Vest

WIN familj övergår till Chill Factore där Mini Moose Land har haft en makeover

gratis morgontidning, Metro, publiceras varje vardag, är också en del av vår portfölj,

Att vara i med en chans att vinna en av fem familj passerar, för fyra personer att tillbringa två timmar vid snöparken med kläder ingår, helt enkelt lämna ditt namn i kommentarerna under historien på vår Manchester Family facebooksida här.

Are Canada Goose Jackets Made Of Real Fur Vest